Hvis du trives med frihed under ansvar,
vil du elske at arbejde hos Alusteel

 

Kontakt os

Det tror vi på

Vi får ting gjort.
Er du med?

Hos Alusteel skaber vi partnerskaber med vores kunder i rollen som underleverandør. Det vil sige, at vi laver en lang række små og større konstruktioner for vores kunder. De består af alt fra enkeltstående komponenter til komplicerede emner, der enten indgår i vores kunders produktionsflow eller stort set er færdige til salg. Vi har udviklet virksomheden kraftigt de seneste år, så vi i endnu højere grad kan håndtere vores konstruktioner in house. Vi er i fuld gang med automatisering, og sidst har vi integreret et anlæg til pulverlakering i vores produktion.

Som underleverandør skal vi levere til rette tid, i rette kvalitet, til rette pris på rette sted. På trods af ofte ’umulige’ deadlines. Vi giver vores kunder samspil til vækst. Det kan lyde som en skåltale, men det er de mål, vi leverer på hver eneste dag.

Vi får ting gjort. Er du med?

Vores værdier

Værdier er ikke noget, vi snakker om.
Det er noget, vi gør.

Overskriften er Tina Kirkegaard Eriksens ord. Hun er løn- og personaleansvarlig hos Alusteel. Hun fortæller: ”Alusteel er et sted, hvor folk er glade for at være. Vi deler en række grundholdninger: Vi er nyder frihed under ansvar. Vi har en faglig stolthed på tværs af alle funktioner i virksomheden. Og vi holder ord.

Vi snakker med andre ord ikke så meget om vores værdier, som man måske gør i København. Men vi handler på dem. Og fordi vi har en fælles grundholdning til arbejdet, har vi også lange ansættelsesforhold. Så hvis du trives med afvekslende arbejdsdage og stor selvbestemmelse, bliver du en af de medarbejdere, der har en lang karriere hos os.

Hver tredje måned holder vi informationsmøde for alle i virksomheden, hvor ledelsen informerer om, hvad der er sket siden sidst – og hvad der kommer til at ske. Og hvor ordet efterfølgende er frit.

Når du søger ind til os, ser vi mere på din indstilling til verden og dine ønsker om at lære – end til dine formelle kompetencer. En stor del af kompetenceudviklingen sker via sidemandsoplæring, mens du selvfølgelig får de kurser, der er nødvendige for at opnå de nødvendige certificeringer m.v.

Intro for nye medarbejdere

Introugen er til for nye medarbejdere – men især for vores kunder

Mød Henriette, der er salgskoordinator og få et unikt indblik i hvad ideen med introugen er. Nye medarbejdere får lov at dykke ned i hver enkelt afdeling, for at lære Alusteel at kende.
Hele vejen fra produktion til kontor lærer man, hvordan dygtige kolleger og maskiner arbejder sammen for at skabe vores produkter. Hos Alusteel lægger vi stor vægt på kendskab til både team og produktionsprocesser, da det er afgørende for at kunne levere en førsteklasses service til vores kunder.
Vi tror på, at introugen bidrager til at styrke vores evne til at betjene kunderne bedst muligt.

Se med i filmen, og lær mere om, hvad det vil sige at være en del af Alusteel-familien.

 

Læs hele historienMads G. PallesenPladebearbejdning / 
Salgs- og projektingeniørDu spørger, hvorfor jeg arbejder hos Alusteel. Og jeg tænker. Det var heller ikke meningen. Men nu har jeg været her i 12 år. Tiden er fløjet afsted. Jeg har det godt og oplever det, de kloge kalder for ’sund travlhed’
Læs hele historienAnja HennebergOrdrebehandlerJeg er gået fra at være uddannet kontorassistent over revisorassistent og bogholderi til at blive en del af teamet i ordrebehandlingen hos Alusteel. Og det er slet ikke en atypisk historie for denne virksomhed.
Læs hele historienJens RasmussenOperatør på laserskærerHvis du er den type, der helst vil møde på arbejde med hovedet under armen i en topstyret hverdag, skal du ikke søge ind til Alusteel. Holder du derimod af at bruge pæren, så får du et godt job her.
Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til CEO Per Kloster Poulsen på pkp@alusteel.dk

 

Bliv elev

Bliv elev hos Alusteel

Det starter med en plade på måske 2 eller 4 meter. Som du med din snilde og den nyeste teknologi folder, bukker og laserskærer. Du svejser den sammen med andre dele, afgrater, pudser og gør klar til efterbehandling med glas- eller sandblæsning. Eller pulverlakering. Og pludselig har du skabt et værdifuldt produkt.

Du lærer at arbejde i metal, kode maskiner, teste kundernes programmeringer, trykke på start og herefter se et resultat.

Det er fedt at være smed. For gode smede er stærkt eftertragtede. Og gode smede skaber vi. 

Bliv elev hos os.

Giv os et kald og lad os tage en snak
Voksenlærling

Voksenlærling - med ansvar fra dag 1!

Mød Michael, der har været voksenlærling hos Alusteel.
“Som voksenlærling blev jeg kastet ud i mange spændende ting, og det har været en utrolig interessant oplevelse,” fortæller Michael.
Han fremhæver Alusteel som en fantastisk arbejdsplads, hvor han har fundet rigtig gode kollegaer.

Michael er glad for den tætte dialog med ledelsen, det skaber nemlig et dynamisk arbejdsmiljø med mulighed for direkte kommunikation.
Følg med i Michaels inspirerende rejse i filmen og oplev, hvordan Alusteel værdsætter og støtter deres voksenlærlinge på vejen mod succes!