Om os

Vi bukker, laserskærer, forarbejder, overfladebehandler og monterer dele, som du bruger i dit produktionsflow, hvor du laver dine produkter. Det gør vi i rette kvalitet til rette pris. Vi leverer dem på rette sted i rette tid. Har du brug for det, smider vi alt, vi har i hænderne og laver det, du har brug for. Vi arbejder hurtigt og fleksibelt og indretter vores leverance, så den passer optimalt i dit produktionsflow.
Vi sparrer og finder den bedste løsning for dig. Som kunde arbejder du typisk med smarte teknologier – robotter, bremseteknologi, filterteknologier eller andet, du ved alt om. Vi hjælper dig, så din spidskompetence bliver forankret på bedst mulig vis. Så dit produkt leverer.
Dag efter dag. 

Vi gi’r dig …
Samspil til vækst 

Vores værdier

Vores værdier
Kompetent. Løsningsorienterede.
Pålidelig. Handlekraftig.

Vi får ting gjort

Det er egentlig ligetil. Vi får ting gjort. Hellere i dag end i morgen. Det er vores grundholdning. Og den gennemsyrer hele virksomheden. Vi indretter os, så vi kan levere hurtigt og fleksibelt.

Tæt på vores kunder

Vi forstår din verden som kunde og dine behov. Vi optimerer løbende på vores maskinpark, så vi kan levere på de fire parametre, som betyder noget for dig. Kvalitet. Fleksibilitet. Tid. Pris. Dermed hjælper vi dig, så din kernekompetence kommer til sin ret. Vi sparrer med dig og hjælper med at optimere din løsning på materialer, dimensioner, pris og evnen til at glide ind i dit videre produktionsflow.

Vi matcher dine bestillingssystemer og leverer fx ERP-baserede ordreindgange snorlige. Samtidig er vi så hurtige og fleksible, at nogle kunder ser os, som var vi deres egne folk. De oplever, at vi er klar til at smide alt, vi har i hænderne for at hjælpe, når en ordre haster. Og siger: Når jeg har brug for en hurtig og fleksibel løsning, så er det første, jeg tænker på, Alusteel. Det er vigtigt for os, og den evne vil vi holde fast i.

Fantastisk service

Som kunde møder du en fleksibel og lydhør organisation. Nogle bedømmer vores service som fantastisk. For os er det hverdag.
– Tingene fungerer, siger en kunde: – Der er sjældent fejl på deres ting. Sker det undtagelsesvis, så henter de varen og laver det om. Uden bøvl.

Kompetente, ordentlige folk

Vi har et mantra:

“Det tager otte år at opbygge et godt ry. Og fem minutter at smadre det. Vi gør alt for at undgå de fem dårlige minutter.”

Det er ikke direktørens ord. De kommer heller ikke fra en smart managementkonsulents Power Point. Ordene kommer fra Jens, som er operatør på en af vores laserskærere. Og holdningen er grundfæstet i virksomheden. Det er nok derfor kunderne beskriver os og vores medarbejdere som ordentlige, gode, kompetente og fleksible. Kunderne møder folk, der kan deres kram. Medarbejdere, der kan tænke selv. Og som er lette at samarbejde med.
Og fordi mantraet er grundfæstet, går vi altid en ekstra mil for at få både kvalitetsstyring og hurtig levering til at gå op i en højere enhed.
Rette kvalitet, rette tid, rette sted til rette pris. Det er ikke vores slagord. Det er de mål, vi leverer på.

Bæredygtighed snakker vi ikke om

Bæredygtighed er noget, vi gør. Vi prøver at være så CO2-neutrale som muligt, når nu vi er en metalforarbejdningsvirksomhed. Vi bruger LED-pærer overalt – vores kompressorer er frekvensstyrede – vi samler produktionen på så få adresser som muligt og reducerer fragt. Arbejder for lange ansættelsesforhold og efteruddannelse. Det er en konstant jagt. Vi er opmærksomme. Vi får ting gjort.

Rettidig levering – lige som du vil have det

Vi lever og ånder for rettidig levering. Rette kvalitet og pris på rette sted til rette tid. Det er ikke vores målsætning. Det er det, vi leverer på hver dag.
For vi ved, at det er ikke er nok, at vi er færdig med din ordre ab fabrik. Ordren skal også sikkert frem til dig. Og ind i din videre produktionslinje.

”Hvorfor sender I ikke bare et bud eller en vognmand” – spørger du måske.

Det ville du vide, hvis du tog en time på medhør ved en servicemedarbejder i en anden virksomhed.
Her ringer kunderne og klager over, hvor varerne bliver af. Ofte er de leveret, men ikke lige det sted på fabrikken, det var meningen.

Derfor har vi egen lastbil og fast chauffør. Vi kører ud til vores kunder på daglig basis. Og hvis det haster, kommer vi selvfølgelig forbi.
Fordi vi har fast chauffør, ved han og dermed vi, hvor og hvordan du vil have varerne.

Det er en simpel løsning i dagens logostikoptimerende verden.
Men den virker. Og vi elsker ting, der virker.

Tæt på vores kunder
Tæt på vores kunder

Du møder en kompetent virksomhed og folk, der kan deres kram. Dygtige smede og maskinoperatører hænger ikke på træerne. Derfor oplærer og videreudvikler vi vores medarbejdere konstant, så de mestrer de teknologier, vi tilbyder. Til gavn for dig som kunde.

Vi er løsningsorienterede i alt, vi gør. Vi sparrer med dig, finder de rette løsninger, optimerer på dimensioner, materialer, produktionsflow og dermed på tid og pris. Vi regner tilbud. Hurtigt. Tilretter. Går i produktion. Leverer hurtigt og fleksibelt.

Med os får du en pålidelig samarbejdspartner. Vi holder det, vi lover. Det er en indarbejdet del af vores kultur i virksomheden. Skulle det en enkelt gang gå galt – og det kan ske, for selv om vi er smede, er vi også en slags mennesker – så kommunikerer vi proaktivt med dig, så snart fejlen er konstateret, og retter fejlen hurtigt, nemt og uden brok.

Du får en handlekraftig partner med os. Vi lever og ånder for at få ting gjort. Hellere i dag end i morgen. Vi har indrettet alle vores processer, så vi kan reagere hurtigt på dine ønsker og behov. Og optimere løbende på dem, så vi bliver endnu bedre, hurtigere og mere fleksible.