Byggeri

Om branchen

Byggeri

Vi har gennem alle år leveret metalkonstruktioner til byggesektoren. Altaner, rækværk, balustre, facadeelementer i tyndplade og meget, meget mere. Kunderne omfatter både entreprenørvirksomheder som leverandører til byggeriet.
Vores styrke inden for området er, at vi mestrer en samlet produktionslinje fra skær, buk, svejs, montage til overfladebehandling. Vi kan lave de færdige emner. Og vi kan lave dem hurtigt.

Hvis du selv er leverandør af emner i metal til byggeriet, er den korte vej fra ordre til leverance særdeles væsentlig. For du sender typisk en ordre til os, fordi din egen kapacitet er udfordret. Derfor er det godt, at vi trives med tidspres. Og har indrettes vores produktion, så vi kan levere med korte deadlines.

I byggeriet er punktlig levering et must. Vi skal ikke levere før tiden. Og slet ikke efter aftalt tidspunkt. Vi skal levere præcist som aftalt. Rette tid. Rette sted. Rette kvalitet. Rette pris. Det er ikke noget, vi stræber på at nå. Det er det, vi leverer hver eneste dag.

Vi er naturligvis certificeret i henhold til EN 1090.

Vi tilbyder

Vi har en fuldt up-to-date maskinpark.
Og bruger den klogt. Nemlig til at
hjælpe dig med korte gennemløbstider
og høj leveringssikkerhed.

Vi laver store og små konstruktioner – lige fra store stålrammer til brug i vindmølleindustrien til små emner til fx robotindustrien. Med vores nye setup har vi plads og udstyr til at håndtere endnu større konstruktioner end hidtil – du siger bare til.

Alusteel råder over 2 stk. Trumpf 6 kw laserskærer til rustfrit stål, aluminium, alm. sort stål, aluzink og galvaniseret plade.

Det maksimale pladeformat er:
Rustfrit stål og alm. sort stål: 25 x 2000 x 4000mm
Aluminium: 15 x 2000 x 4000mm
Galvaniseret: 5 x 1500 x 3000mm
Desuden arbejder vi med fræs og sav.

Vi har noget af det nyeste grej til vals, buk og kantpres. Vi har systemerne, som sikrer dig hurtig gennemløbstid fra 3D-simulation til færdigt emne, der sidder lige i skabet første gang – inkl. gevind, undersænk og laserbearbejdning.

Vi har stor erfaring i svejseopgaver i sort stål, rustfrit stål og aluminium. Vi har alle relevante certificeringer og er godkendt op til excecution class 4.

Emner kan slibes/afgrates med costa, fladder eller vibrationsafgrater.
For at øge vores leveringsevne og -sikkerhed yderligere har vi etableret eget anlæg til glas- og sandblæsning, pulverlakering og kemisk afrensning af emner. Vi kan derfor levere emner på højeste kvalitetsniveau, så du kan gøre det samme til dine kunder.

I vores montageafdeling kan vi lave alt fra samling og udmåling af små ladestationer til samling af større maskiner, konstruktioner, montering af isolering m.v. Vi kan levere færdigmonterede dele til videre produktion hos dig – og vi kan gå hele vejen frem til de salgsklare produkter.

Sådan forkorter vi
gennemløbstiderne for dig
Præproduktionsfasen

Vi tænker vores løsninger helt ind i dit videre produktionsflow og har den nødvendige knowhow. Derfor kan vi sparre med dig og forenkle produktionen af dine emner, samt den videre proces hos dig.

3D-simulation
eliminerer fejl

Vi kan ud fra dine 3D-filer simulere produktionen her hos os. Hermed eliminerer vi fejl, inden den faktiske produktion går i gang og sikrer, at emnerne rent faktisk kan produceres.

Tidlig programmering af vores maskiner

3D-simulationen forkorter også gennemløbstiden, fordi vi allerede i præproduktionsfasen programmerer vores maskiner.

Der er økonomi i tidlig fejlfinding

Ud over tidsbesparelsen er der åbenlyse økonomiske fordele ved at undgå at sætte gang i produktionen af emner, som senere viser sig at være umulige at producere.

Fleksibilitet og hurtig omstilling

I hele tilgangen til den konkrete opgave arbejder vi med et stærkt fokus på at få ting gjort. Vi optimerer løbende vores maskinpark. Og vi har både evnen og viljen til at lave hurtige omstillinger. Det sikrer korte leveringstider til dig.

Bearbejdningscenter

Vi mestrer mange teknologier in house. Hvis der bliver brug for en eller anden lille del til en prototype, skal vi ikke vente på en underleverandør. Vi laver den selv.

Færdiggørelse

Vi overfladebehandler emnerne. Glas- eller sandblæser. Pulverlakerer. Afrenser kemisk. Det klarer vi inhouse. Vi har egen montageafdeling og leverer helt frem til salgsklart produkt. Selv leveringen har vi endda styr på. Vi har nemlig egen lastbil.

Levering

For at sikre, at du får dine emner til rette tid på rette plads, har vi egen lastbil med levering til dig på daglig basis. Måske en lavpraktisk løsning. Men den virker. Vi elsker ting, der virker.

Cases
Har du spørgsmål?

Kontakt vores byggeri-eksperter
i dag og få et tilbud

Mads G. Pallesen

T: 63 24 71 10

M: 22 99 39 16

E: mp@alusteel.dk

Rasmus Ringsholt

T: 63 24 71 02

M: 20 65 85 99

E: rr@alusteel.dk

Rasmus Milling Varmdal

T: 62 26 34 33

M: 21 76 58 34

E: rme@alusteel.dk