Case

Inwatec – drømmen om en revolution i branchen

Vi blev tilbage i 2009 kontaktet af Inwatec. De var på daværende tidspunkt 1 ansat men drømte om at revolutionere vaskeribranchen ved at automatisere oprulning af gulvmåtter efter vask.

De havde ingen intentioner om selv at skulle producere ståldelene og var derfor på udkig efter en underleverandør. Der var fra starten tale om et perfekt match. For Inwatecs konstruktioner baserede sig næste 100% på bukkede og sammensvejsede pladedele, hvilket passede rigtig godt ind hos os.

Gennem årene har Inwatec udviklet en stor portefølje af standardiserede moduler, som de sammensætter af deres installationer til automatisering af arbejdsprocesser på vaskerier i hele verden ud fra. Vi har sparret med Inwatec for sammen at holde konstruktionerne simple og nemme at fremstille. Der har været en fælles forståelse for ikke at komplicere/specificere tingene mere end højest nødvendigt. Det sidste kræver en høj grad af tillid, parterne imellem. Bestillingerne varierer fra standard maskiner til store kundetilpassede projekter, hvor vi stadig den dag i dag sender en regning på bagkant. Det fortæller lidt om den tillid, der er opbygget gennem årene.

I dag er Inwatec vokset til ca. 55 ansatte og væksten forventes at fortsætte de næste mange år.

Vores styrker i samarbejdet med en kunde som Inwatec er helt sikkert en stor fleksibilitet i produktionen, hurtig og sikker levering af varer med egen lastbil samt sparring med konstruktørerne.

Fremadrettet vil vores mulighed for selv at pulverlakere konstruktioner både styrke vores fleksibilitet og øge vores konkurrencedygtighed.

Inwatec – drømmen om en revolution i branchen billede