Case

Optræk, gevind, buk, beslag – alt i én arbejdsgang

Normalt handler vores cases om vores kunder, men her sætter vi altså fokus på det gode samarbejde, der sikrer vores kunder de bedste resultater. Det er ikke for sjov at vi siger samspil til vækst.

AVN Pladeteknik er en fast samarbejdspartner og har været det de sidste 15 år. De specialiserer sig i pladebearbejdningsmaskiner og har for nyligt solgt os en storformatsmaskine fra TRUMPF, der sikrer virkelig god udnyttelse af pladerne. Den giver mulighed for at lave optræk, rulle gevind, lave bukninger og færdige beslag – alt sammen i én og samme arbejdsgang.

AVN Pladeteknik er eksklusivrepræsentant for TRUMPF – Verdens største producent af pladebearbejdningsmaskiner. Vi får ud over god og klar rådgivning omkring komplette pladeanlæg og pladebearbejdningsmaskiner også hjælp til opstilling, installation og undervisning.

Når vi ved Alusteel vælger at investere i en kombineret stans/lasermaskine sikrer vi at du som kunde får bedre slutprodukter. Vi løfter niveauet hos os, fordi vi ønsker at du som kunde får den bedst mulige, og mest fleksible, løsning af de opgaver du stiller. Og så ønsker vi at give dig mulighed for at udvikle nye innovative produkter.

Optræk, gevind, buk, beslag – alt i én arbejdsgang billede