Anja Henneberg
Ordrebehandler

Jeg blev egentligt ansat til at varetage noget almindeligt kontorarbejde. Men jeg er nysgerrig af natur, og mit ansvarsområde er vokset i takt med, at virksomheden har udviklet sig. Jeg har oparbejdet mine kompetencer gennem sidemandsoplæring og praksis. Efterhånden som du får erfaringen, ved du i stigende grad, hvad der kan lade sig gøre – og hvordan du kan få gjort tingene lettere eller smartere.

Samtidig har vi hver især vores kompetenceområder på kontoret.
Jeg er fx ikke dybt inde i de mere komplicerede produktioner. Det er der andre, der har som deres speciale.

På en typisk dag tager jeg mig af indkomne ordrer, får dem lagt ind i vores flow, kommunikerer med produktionen og sørger for fragt/afsendelse til kunden.
Ikke to dage er ens.

Som ny medarbejder må du være løsningsorienteret og god til at kommunikere. Du skal kunne arbejde struktureret og kunne sørge for at få enderne fra indkomne ordrer til ønsket levering til at nå sammen. Du skal være nysgerrig og have evnen til at forstå en konstruktionstegning.
Eller i hvert fald have evnen til at lære dette. Vi arbejder meget med sidemandsoplæring i virksomheden. Har du den rette indstilling, kan du nå lagt.

Jeg er glad for at være her. Det er noget nyt hver dag. Jeg kan li’ den måde, vi arbejder på. Vi har det godt sammen. Der er run på, uden det bliver for meget. Vi oplever en stor faglig udvikling. Dit input og arbejde bliver en del af virksomhedens virkelighed. Fx har vi haft stor indflydelse på vores ordresystem og opdateringen af dette.

Jeg vil klart anbefale nye at arbejde hos Alusteel. Om end det næppe er en virksomhed for alle. Du skal være indstillet på at have en hverdag med mange bolde i luften – hvor du skal få ting til at ske på kort tid. Du skal have en positiv energi. Du skal ville dit arbejde. Men er det ikke også det, der gør det værd at gå på arbejde?

”Hvis du er nysgerrig og har både viljen og evnen til at lære, kan du komme langt hos Alusteel.”

Anja Henneberg
Ordrebehandler